@article{oai:akita-pu.repo.nii.ac.jp:00001213, author = {吉澤, 結子 and 吉尾, 聖子 and 椿, 信一 and 櫻井, 健二 and Yoshizawa, Yuko and Yoshio, Seiko and Tsubaki, Nobuichi and Sakurai, Kenji}, journal = {秋田県立大学ウェブジャーナルA(地域貢献と研究成果), Akita Prefectural University Web Journal A (Regional Contribution Activities and Result of Research)}, month = {Sep}, pages = {128--132}, title = {秋田県伝統野菜の栄養成分に関する調査研究 : 小様きゅうり,さしびろ,仁井田菜,ひろっこ,三関せりについて}, volume = {8}, year = {2020}, yomi = {ヨシザワ, ユウコ and ヨシオ, セイコ and ツバキ, ノブイチ and サクライ, ケンジ} }