@article{oai:akita-pu.repo.nii.ac.jp:00001243, author = {八嶋, 莉緒奈 and 荒屋, 未友来 and 北村, 和己 and 瀬田, 隼輔 and 浅野, 実鈴 and 佐々木, 梓 and 村澤, 美結 and 山本, 法矢 and 福島, 淳 and 志村, 洋一郎 and 竹下, 和貴 and 石川, 匡子 and 伊藤, 俊彦 and Yashima, Reona and Araya, Miyuki and Kitamura, Kazuki and Seta, Shunsuke and Asano, Misuzu and Sasaki, Azusa and Murazawa, Miyu and Yamamoto, Noriya and Fukushima, Jun and Shimura, Yoichiro and Takeshita, Kazutaka and Ishikawa, Kyoko and Ito, Toshihiko}, journal = {秋田県立大学学生自主研究研究成果}, month = {Jul}, title = {美味しい糠漬けと微生物の関係}, volume = {令和2年度}, year = {2021}, yomi = {ヤシマ, レオナ and アラヤ, ミユキ and キタムラ, カズキ and セタ, シュンスケ and アサノ, ミスズ and ササキ, アズサ and ムラザワ, ミユウ and ヤマモト, ノリヤ and フクシマ, ジュン and シムラ, ヨウイチロウ and タケシタ, カズタカ and イシカワ, キョウコ and イトウ, トシヒコ} }