WEKO3
アイテム / Studies on the Frying Stability and Quick Quality Evaluation Method of Local Rapeseed Kizakinonatane Oil (秋田県産菜種油のフライ特性およびその迅速的品質評価法に関する研究) / 論文全文(甲第57号)
論文全文(甲第57号)
ファイル | ライセンス |
---|---|
論文全文(甲第57号).pdf (1.3 MB) sha256 34e86a92bca330f1da682c9b0bb4d825278bf3444efb72608be571ef1d185d8c |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2014-11-05 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | 論文全文(甲第57号).pdf | |||||
本文URL | https://akita-pu.repo.nii.ac.jp/record/44/files/論文全文(甲第57号).pdf | |||||
ラベル | 論文全文(甲第57号) | |||||
オブジェクトタイプ | fulltext | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 1.3 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|