Item type |
学位論文 / Thesis or Dissertation(1) |
公開日 |
2014-11-05 |
タイトル |
|
|
タイトル |
Studies on the Frying Stability and Quick Quality Evaluation Method of Local Rapeseed Kizakinonatane Oil (秋田県産菜種油のフライ特性およびその迅速的品質評価法に関する研究) |
|
言語 |
ja |
タイトル |
|
|
タイトル |
Studies on the Frying Stability and Quick Quality Evaluation Method of Local Rapeseed Kizakinonatane Oil |
|
言語 |
en |
言語 |
|
|
言語 |
eng |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Frying Stability |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Quality Evaluation |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Rapeseed Oil |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Near Infrared Spectroscopy |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Frying Stability |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Quality Evaluation |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Rapeseed Oil |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Near Infrared Spectroscopy |
資源タイプ |
|
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 |
|
資源タイプ |
doctoral thesis |
アクセス権 |
|
|
アクセス権 |
open access |
|
アクセス権URI |
http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 |
著者 |
馬 , 金魁
Ma, Kinkai
|
学位名 |
|
|
学位名 |
博士(生物資源学) |
学位授与機関 |
|
|
|
学位授与機関識別子Scheme |
kakenhi |
|
|
学位授与機関識別子 |
21401 |
|
|
学位授与機関名 |
秋田県立大学 |
学位授与年度 |
|
|
内容記述タイプ |
Other |
|
内容記述 |
平成26年度 |
学位授与年月日 |
|
|
学位授与年月日 |
2014-09-25 |
学位授与番号 |
|
|
学位授与番号 |
甲第57号 |
著者版フラグ |
|
|
出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |