WEKO3
アイテム / Studies on the Frying Stability and Quick Quality Evaluation Method of Local Rapeseed Kizakinonatane Oil (秋田県産菜種油のフライ特性およびその迅速的品質評価法に関する研究) / 論文内容要旨と審査結果要旨(甲第57号)
論文内容要旨と審査結果要旨(甲第57号)
ファイル | ライセンス |
---|---|
論文内容要旨と審査結果要旨(甲第57号).pdf (325.2 kB) sha256 b5cf7c295c66c1092c01bba5745e6b7e5530ef32ceeefb2115e0eb0cbc808c4f |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2014-11-05 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | 論文内容要旨と審査結果要旨(甲第57号).pdf | |||||
本文URL | https://akita-pu.repo.nii.ac.jp/record/44/files/論文内容要旨と審査結果要旨(甲第57号).pdf | |||||
ラベル | 論文内容要旨と審査結果要旨(甲第57号) | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 325.2 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|