Item type |
学位論文 / Thesis or Dissertation(1) |
公開日 |
2020-03-24 |
タイトル |
|
|
タイトル |
秋田県産発酵調味料(味噌・醤油)の品質特性の解明およびその品質評価法の開発に関する研究 |
|
言語 |
ja |
タイトル |
|
|
タイトル |
Studies on the Quality Characteristics of Fermented Seasonings (Miso and Soy sauce) from Akita Prefecture and Development of Quality Evaluation Methods |
|
言語 |
en |
言語 |
|
|
言語 |
jpn |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Soy sauce |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
miso |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
chemical composition |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
sensory evaluation |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
near-infrared spectroscopy |
資源タイプ |
|
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 |
|
資源タイプ |
doctoral thesis |
アクセス権 |
|
|
アクセス権 |
open access |
|
アクセス権URI |
http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 |
著者 |
王, 碩
Wang, Shuo
|
学位名 |
|
|
学位名 |
博士(生物資源科学) |
学位授与機関 |
|
|
|
学位授与機関識別子Scheme |
kakenhi |
|
|
学位授与機関識別子 |
21401 |
|
|
学位授与機関名 |
秋田県立大学 |
学位授与年度 |
|
|
内容記述タイプ |
Other |
|
内容記述 |
令和元年度 |
学位授与年月日 |
|
|
学位授与年月日 |
2020-03-24 |
学位授与番号 |
|
|
学位授与番号 |
甲第92号 |
著者版フラグ |
|
|
出版タイプ |
VoR |
|
出版タイプResource |
http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |