Item type |
学術雑誌論文 / Journal Article(1) |
公開日 |
2017-10-18 |
タイトル |
|
|
タイトル |
低カロリー機能性米の地域普及を目指して -調理法の開発と栽培簡易化- |
タイトル |
|
|
タイトル |
Toward the local dissemination of low calorie and functional rice cultivars -Development of cooking recipe and facilitation of cultivation- |
|
言語 |
en |
言語 |
|
|
言語 |
jpn |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
稲作農業 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
機能性米 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
新規需要米 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
澱粉 |
キーワード |
|
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
変異体米 |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Functional rice foods |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Novel demand mutant rice lines |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Rice agriculture |
キーワード |
|
|
言語 |
en |
|
主題Scheme |
Other |
|
主題 |
Starch |
資源タイプ |
|
|
資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
|
資源タイプ |
journal article |
著者 |
藤田, 直子
大野, 智子
保田, 謙太郎
Fujita, Naoko
Ohno, Tomoko
Yasuda, Kentaro
|
書誌情報 |
秋田県立大学ウェブジャーナルB(研究成果部門)
en : Akita prefectural University Web Journal B(Results of research)
巻 4,
p. 158-163,
発行日 2017-09-30
|
出版者 |
|
|
出版者 |
秋田県立大学(地域連携・研究推進センター) |